11 Peluang perniagaan baru yang menguntungkan

downloadPada zaman sekarang perniagaan di internet membolehkan pemiliknya mejadi jutawan dengan mudah, kerana pasaran yang sangat besar, menjadikan ianya peluang perniagaan baru yang menguntungkan bagi peniaga baru yang mahu mencebur dunia bisnes.

Peluang Perniagaan Online Bertaraf Dunia

Perniagaan online memberikan peluang perniagaan yang luas kepada usahawan baru yang ingin menceburi diri dalam dunia bisnes, ini kerana modal yang murah dan ianya boleh dijadikan aser kepada bisnes yang baru dijalankan

Pasaran Besar

Bayangkan 18,000,000 Pengguna internt di Malaysia adalah prospek perniagaan anda, manakala hanya 0.1% sahaja yang  sangat memerlukan produk anda atau servis anda. jadi anda mempunyai 180,000 Pelanggan berpotensi yang boleh anda jual dan yang paling best apabila mereka sangat memerlukan produk anda ini membuatkan peluang perniagaan ini mempunyai komersial besar

180,000 Orang Prospek

Rm25 Profit

Keuntungan: RM4,500,000

 

Senang untuk diuruskan

Perniagaan internet lebih mudah untuk diuruskan tambahan pula jika anda menggunakan sistem laman web yang canggih, ini akan lebih memudahkan anda berniaga, kerana zaman sekarang laman web akan menguruskan perniagaan anda secara automatik. segala jual beli dilakukan atas online.

Ini akan mengurangkan kos pekerja anda, maka ianya akan menambah keuntungan anda. tidak perlu fikir banyak anda perlu menguruskan bisnes dengan seronok.

 

11 Jenis peluang perniagaan online yang canggih, mudah dan menguntungkan

Anda boleh memilih jenis laman web yang bertaraf dunia berikut yang semestinya automatik tanpa perlu menguruskan setiap masa kerana urusan laman web ini telah permudahkan anda.

✔ Laman web seperti Ebay
✔ Laman web seperti Facebook
✔ Laman web seperti Zalora
✔ Laman web seperti Groupon
✔ Laman web seperti Agoda
✔ Laman web seperti Jobstreet
✔ Laman web seperti Google Adword
✔ Laman web seperti Google Search
✔ Laman web seperti SPshop
✔ Laman web Cari Jodoh
✔ Laman web Sistem MLM Online

Tempah web ini di MABO Technology

 

Laman web yang disenaraikan diatas adalah konsep laman web bertaraf dunia yang telah menjadikan pemiliknya menjadi jutawan, namun kini anda boleh memiliki laman web seperti mereka dengan menempah di MABO Technology yang merupakan pakar laman web bertaraf dunia memberikan peluang perniagaan ini kepada anda dengan lebih mudah.

 

Laman web Canggih bertaraf dunia yang menguntungkan

billiondollar-online-startupslaman web canggih yang MABO Technology tawarkan berlainan daripada laman web laman web biasa, sistem yang ditawarkan adalah bertaraf yang dimliki oleh billionaire dunia dan masih sangat kurang laman web jenis ini didunia.

Ianya akan meletupkan perniagaan sesiapa yang memililki laman web yang disenaraikan diatas kerana siapa yang terdahulu memiliki laman web ini maka dia akan memegang perkongsian pasaran yang besar

 

Ps:Kirakan sendiri jika anda memegang 0.01% Pasaran Google bernilai RM680 Billion

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Author: Aidil Omar

Merupakan seorang pakar dan jurulatih strategi memulakan perniagaan internet dan telah menjadi jurulatih kepada beberapa orang jutawan berbangsa Melayu dan Cina juga telah melatih ramai usahawan internet untuk memulakan perniagaan mereka dengan cara yang betul. Merupakan pemilik kepada MABO Technology sebuah syarikat pembinaan laman web dan hartanah MAYA terkemuka di utara tanah air.

468 ad
Share This Post On

Submit a Comment

Or

Your email address will not be published. Required fields are marked *