Kerja di rumah dengan mudah dan menguntungkan

Zaman sekarang ramai yang memilih untuk berniaga dari rumah, manakala suri rumah pula lebih suka kerja di rumah atau berniaga di rumah sahaja dengan bantuan laman web semua menjadi mudah. tak perlu menyewa kedai dan membayar gaji pekerja.

Kerja di rumahKerja di rumah secara besar-besaran?

Ya selama ini ramai yang berfikiran atau beranggapan kerja dirumah atau berniaga dari rumah ini adalah secara kecil-kecilan dan hanya untuk menampung sebahagian pendapatan keluarga sahaja. Apa salahnya jika anda anggap bekerja dari rumah ini dengan lebih serius. dan menjada pendapatan dengan lebih besar.

Anggap kerja dari rumah lebih serius

Sebenarnya ramai tidak sedar yang ramai orang didunia ini bekerja dirumah hanya didepan komputer sahaja, ada juga yang telah menjadi jutawan dengan  hanya bekerja dirumah sahaja! ini kerana mereka ambil serius kerjaya dari rumah ini sebagai kerjaya utama mereka.

 Billionaire yang mula berkerja di Rumah

Sebenarnya ramai Jutawan dan Billionaire yang bermula dengan kerja di rumah sahaja, mereka serius dan berfikiran terbuka untuk menjadikan bisnes yang mula dari rumah yang mereka jalankan tersebut berkembang pesat

Berikut adalah beberapa Billionaire terkenal yang mula kerja di rumah:

 Bill Gates

Bill Gates memulakan kerja dari rumah beliau dengan membuat program menggunakan bahasa pengaturcaraan BASIC kemudian perniagaan beliau berkembang pesat dengan usaha yang diambil serius sehingga syarikat besar mengharapkan servis beliau

Biografi Bill Gates 

Steve Jobs

Pengasas Produk Apple ini memulakan bisnes dari rumah beliau di dalam garaj rumah beliau dengan bantuan ibu angkatnya.

Biografi Steve Jobs

Jeff Bezos

Jeff Bezos Merupakan pengasas laman web AMAZON yang merupakan asalnya hanyalah digunakan oleh Jeff Bezos untuk menjual buku-buku terpakai, dan kini laman web beliau telah menjadi konsep Pasaraya online.

Biografi Jeff Bezos

Miliki Platform untuk anda lebih serius berniaga dari rumah

Kenapa pilih untuk mendpat pendapatan kecil-kecilan sedangkan anda boleh memiliki perniagaan besar dan mula menjadi jutawan dengan hanya kerja di rumah sahaja?

Miliki laman web pasaraya online Seperti AMAZON Klik Disini 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Author: Aidil Omar

Merupakan seorang pakar dan jurulatih strategi memulakan perniagaan internet dan telah menjadi jurulatih kepada beberapa orang jutawan berbangsa Melayu dan Cina juga telah melatih ramai usahawan internet untuk memulakan perniagaan mereka dengan cara yang betul. Merupakan pemilik kepada MABO Technology sebuah syarikat pembinaan laman web dan hartanah MAYA terkemuka di utara tanah air.

468 ad
Share This Post On

Submit a Comment

Or

Your email address will not be published. Required fields are marked *