Usahawan Melayu Wajib Baca E-book ini

Jika anda merupakan Usahawan Melayu yang berpendapatan RM 1Juta kebawah,

anda wajib baca E-book ini.

2201_sm

Saya telah membaca buku ini sehingga habis dan berpendapat bahawa semua peniaga atau usahawan melayu wajib membacanya kerana terdapat rahsia dan formula yang tersurat dan tersirat yang masih ramai usahawan melayu mengabaikan. dan tak praktikkan dengan betul. banyak kesalahan ringkas yang membuatkan kerugian besar tanpa disedari oleh pemain dalam pelbagai bidang dan industri.

 

Subscribe-Blogs-280x245

Tuan Aqif Azizan

E-book ini di beli oleh saya selepas dikongsikan di facebook  Tuan Aqif Azizan beliau merupakan Mentor Penulisan Pemasaran Terbaik Malaysia bagi saya. tanpa berlenggah saya terus membelinya atas kepercayaan tinggi kepada beliau walaupun bukan ditulis oleh beliau, ternyata berbaloi.

 

Secara ringkasnya saya boleh katakan:

Formula penting yang akan mengelakkan Ramai Usahawan Melayu Buang Masa dan buang duit dengan bisnes sendiri

Buku ini adalah berkenaan dengan Bagaimana kita merekabentuk perniagaan kita dengan smooth dan jelas, tanpa perlu`bersusah payah struggle dengan masalah dalam bisnes. juga dapat mengurangkan kerugian bisnes dengan pelbagai perkara remeh dan tidak anda perlukan.

Buku ini juga berkongsi tentang kesilapan-kesilapan yang sering dilakukan oleh usahawan melayu sehingga kerugian ratusan ribu ringgit tanpa disedari walaupun sudah berjaya dalam bisnes.

terdapat bonus disertakan bagi perniagaan untuk mendapatkan tambahan DANA dari sumber-sumber ‘EGO besar’ dengan sangat mudah dengan mengguna trick yang diajar dengan jelas.

Dapatkan E-book ini Disini:

E-book Seni Bisnes Startup

Ps: Semoga perkongsian saya ini dan pelaburan anda membeli ebook ini dapat menyelamatkan berpuluh atau beratus ribu ringgit wang perniagaan anda. pada masa akan datang sama ada yang telah establish mahupun yang baru nak memulakan bisnes.

Baca seterusnya: Perlukah Domain?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Author: Aidil Omar

Merupakan seorang pakar dan jurulatih strategi memulakan perniagaan internet dan telah menjadi jurulatih kepada beberapa orang jutawan berbangsa Melayu dan Cina juga telah melatih ramai usahawan internet untuk memulakan perniagaan mereka dengan cara yang betul. Merupakan pemilik kepada MABO Technology sebuah syarikat pembinaan laman web dan hartanah MAYA terkemuka di utara tanah air.

468 ad
Share This Post On

Submit a Comment

Or

Your email address will not be published. Required fields are marked *