Kerajaan bagi duit percuma kepada usahawan

Kerajaan mengadakan inisiatif bagi usahawan yang Berminat untuk mendapatkan ‘duit percuma’ yang bernilai Rm500,000 setiap orang. Mungkin ramai yang tidak tahu,Dan kurang percaya dengan Janji manis ini, tetapi ia adalah kenyataan #img2# Gambar diatas adalah salah satu pembentangan idea Peserta SUPERB yang menawarkan dana bernilai rm500,000 untuk satu idea Janji manis tak semestinya tak bagus (cuba ubah persepsi anda) kerajaan membelanjakan Rm500,000 bagi siapa yang mempunyai idea Perniagaan yang berpotensi tinggi. Terdapat banyak inisiatif kerajaan untuk memberi contohnya 1) SUPERB Teraju 2) Cradle fund 3) Dana melalui SME bank 4) Dana melalui MARA Diatas adalah sebahagian daripada yang ditawarkan ada banyak lagi dan kebanyakannya tidak perlu bayar balik anda hanya perlu bagi idea yang boleh berjaya dan berpotensi keuntungan besar.
Gambar pembentangan idea SUPERB di Sungai Petani baru-baru ini Malangnya tidak ramai yang minta dan cuba untuk memberi idea Yang bernas untuk dijadikan perniagaan, mengapa? Cuba sahaja, cuba selangkah untuk dapat, jika tak cuba Langsung tak dapat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Author: Aidil Omar

Merupakan seorang pakar dan jurulatih strategi memulakan perniagaan internet dan telah menjadi jurulatih kepada beberapa orang jutawan berbangsa Melayu dan Cina juga telah melatih ramai usahawan internet untuk memulakan perniagaan mereka dengan cara yang betul. Merupakan pemilik kepada MABO Technology sebuah syarikat pembinaan laman web dan hartanah MAYA terkemuka di utara tanah air.

468 ad
Share This Post On

Submit a Comment

Or

Your email address will not be published. Required fields are marked *