Saya Mula Menulis buku

Saya mula menulis buku selepas di ajarkan oleh sifu saya dan berliau berpesan kepda saya untuk menjadi seoarnag yang dikenali ramai kita perlu membina nama kita dengan hebat seperti yang dilakukan oleh orang yang telah berjaya membina nama. Berliau berpesan.

jika anda mahu membina nama yang hebat anda perlu menulis

penulis

Jadi hari ini bertarikh 1 hari bulan 10 pada tahun 2013 saya mula merancang menulis buku dan telah menulis untuk hari ini dan insyallah berusaha untuk menulis sebanyak mungkin dan mencurahkan ilmu sebaiknya kepada pembaca saya dan memberikan satu perubahan baru kepada pembaca buku saya.

Menulis dengan ikhlas memberikan kepuasa. yang berganda apatah lagi orang yang membacanya berpuas hati apa yang dibacanya, menulis tanpa ilmu dan menulis tanpa pengetahuan amat susah jadi saya menulis apa kepadakaran saya dan apa bidang yang saya sangat minat dan telah menceburinya selama 12 tahun iaitu bidang komputer.

Insyallah saya akan mengeluarkan buku dan menyiapkannya pada tahun 2014.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Author: Aidil Omar

Merupakan seorang pakar dan jurulatih strategi memulakan perniagaan internet dan telah menjadi jurulatih kepada beberapa orang jutawan berbangsa Melayu dan Cina juga telah melatih ramai usahawan internet untuk memulakan perniagaan mereka dengan cara yang betul. Merupakan pemilik kepada MABO Technology sebuah syarikat pembinaan laman web dan hartanah MAYA terkemuka di utara tanah air.

468 ad
Share This Post On

Submit a Comment

Or

Your email address will not be published. Required fields are marked *