Jatuhan domino terbanyak selama 7 minit

Jatuhan jatuhan domino terbanyak yang sangat menarik untuk kita tengok sebab rasa puas hati je haha.. memang lurah manusia bila tengok benda yang susah nak buat tapi berhasil rasa puas hati sangat. tapi bila domino tu tak jadi rasa kecewa sanagt tambahan pulak dah buat banyak tiba tiba domino tu jatuh kena buat balik hehe. images (1)

Domino ni sebenarnya adalah satu kategori tile game ala yang macam scrable semua tu tapi domino ni lebih best kalau dimainkan dengan cara jatuhan domino yang disusun kemudian ianya dirakam oleh kemera. dan domino lebih dikenali dengan tujuan tu.

jom layan video jatuhan domino selama 7 minit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Author: Aidil Omar

Merupakan seorang pakar dan jurulatih strategi memulakan perniagaan internet dan telah menjadi jurulatih kepada beberapa orang jutawan berbangsa Melayu dan Cina juga telah melatih ramai usahawan internet untuk memulakan perniagaan mereka dengan cara yang betul. Merupakan pemilik kepada MABO Technology sebuah syarikat pembinaan laman web dan hartanah MAYA terkemuka di utara tanah air.

468 ad
Share This Post On

Submit a Comment

Or

Your email address will not be published. Required fields are marked *