Freebies daripada rakan sekelas

Selepas daripada menghadiri kelas seminar DR.Azizan Osman Seminat Intensif jutawan industri saya menginap di hotel berdekatan PWTC selama seminggu  untuk menenangkan jiwa sambil berjumpa dengan klien atas hal kerja.

Selama seminggu tersebut saya hanya duduk di hotel dan memikirkan jalan untuk mentranformasikan perniagaan saya dengan lebih maju dan bagamana untuk membina nama dalam industri sperti yang diajarkan dalam Intensif jutawan industri yang diajar oleh Dr Azizan.548456_583019691733661_1404745611_n

Dalam masa seminggu tu dalam sedang memikirkan tentang perniagaan di tengah-tengah bandaraya Kuala Lumpur tu saya dihubungi oleh Healthy and pretty untuk diberikan freebies, oleh pihak mereka. bukan apa saya jarang menerima freebies ni sebab mungkin tak bernasib baik atau tak ada rezeki tapi bila di hotel dekat dengan PWTC tu amatlah rezeki masuk berlimpah ruah klien pun ramai.

Rezeki yang dimaksudkan termasuklah JUZQ30 dan Kopi Pegaga Warisan dan saya telah mencuba kedua-duanya dan walau pun baru makan sehari dah rasa perubahan menjadi aktif dan senang sanagt untuk berfikir dan menulis buku saya.

Untuk pengetahuan semua apa yang dimaksudkan saya rakan sekelas yang memberikannya adalah pihak Health and pretty adalah sekelas semasa seminar Intensif Jutawan Industri. tak sangka pulak boleh dpat freebies yang sangat beharga ni hanya dengan klik like kat facebook depa hehe.. rezeki la katakann.

Terima kasih kepada pihak Health and Pretty kerana memberikan freebies tu ya

PSST: sebenarnyasaya exited dapat freebies hehehe… jarang dapat woo…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Author: Aidil Omar

Merupakan seorang pakar dan jurulatih strategi memulakan perniagaan internet dan telah menjadi jurulatih kepada beberapa orang jutawan berbangsa Melayu dan Cina juga telah melatih ramai usahawan internet untuk memulakan perniagaan mereka dengan cara yang betul. Merupakan pemilik kepada MABO Technology sebuah syarikat pembinaan laman web dan hartanah MAYA terkemuka di utara tanah air.

468 ad
Share This Post On

Submit a Comment

Or

Your email address will not be published. Required fields are marked *